Εψιλον όπως Ελλάς


ΕΙ  να είσαι εκεί  με όλες τις λέξεις που αρχίζουν από  Ε και  Ελ

 όπως Ελευθερία Ελπίδα  Έλευσις Ελλάς  Ελ.Ζήν

Από το Ψ  χωρίς την ουρά του στο Ε, τρεις παράλληλοι  οριζόντιοι χρόνοι συμβεβηκότων γεγονότων και ένας κάθετος Ενεστώς στο Αιώνιο Τώρα, Παρελθόν Παρόν και Μέλλον.

Οι περιπέτειες του Αθάνατου Ελληνικού Πνεύματος την Εποχή του Homo Sapiens

Το Σημείο της Αντίληψης Και Νοημοσύνης της Γαίας επιστρέφει στο κέντρο της ισορροπίας της Γης, του Βορά του Νότου της Δύσης και της Ανατολής στην Ελλάδα μετά από ένα μεγάλο ταξίδι 12000 χρόνων.

Μια Ελλάδα Φως

Από την Ανατολή Λεμουρία τον Πασιφικό Ωκεανό και τον μεγάλο Δράκο  στην Δύση Ατλαντίδα  και τον μεγάλο Ποσειδώνιο Ωκεανό με την ουρά και τα πόδια δεμένα.

 Από το Ψ,  το Πι και το Σίγμα, την τρίαινα του Ποσειδώνα στο Ζ ήτα του Διός οι Ολυμπιακοί κεραυνοί. Ζήτα τους…. σε Ζήτω Ζωής.

 Από το Ψ την τρίαινα του Ποσειδώνα στο Ε του Απόλλωνος

 2 εκατομμύρια χρόνια δρόμος  συλλογικής και ατομικής συνείδησης του homo sapiens.

Από το Ψ του Ατλαντικού αυτοκράτορα  στο ιθυφαλλικό δόρυ  της εξελιγμένης Συνείδησης  Νόησης των Ελλήνων  την Αθηνά με το Σίγμα και το Νι.

 Το ταξίδι του σημείου της Αντίληψης και το κινούμενον  Ελληνικόν Λέων- Υδροχόος 12.000 χρόνια.

 Από την Βαβυλωνία Μεσοποταμία Αίγυπτο Τροία  Ρώμη Βρετανική αυτοκρατορία Ρωσία ΗΠΑ επιστρέφει στην αφετηρία του στην Μεσόγειο Ελλάδα.

 Ο Ηρακλής επιστρέφει τα Μήλα της Αθανασίας και των Εσπερίδων στον Κήπο τους

 ο Οδυσσέας στην Ιθάκη με το Τόξο του Απόλλωνα

 και η Γαία στις Αλκίνοες Πολιτείες με κυβερνήτη τον Αλκίνοο και σύζυγό του την Αρετή με Α από την Αρχή. Υδροχόος -Λέων, Άρτεμις- Απόλλων τα δύο αδέλφια της Αυτοσυνείδησης και της Όρασης εσωτερικής και εξωτερικής.

 Η  Έλαφος της Αρτέμιδος ελεύθερη με  μεγάλες ταχύτητες να τρέχει στα καταπράσινα δάση της μητέρας Γαίας.

«Η Δύση, ακολουθώντας την παράδοση της λογικής και της έρευνας, ορμάει να καταχτήσει τον κόσμο· κι η Ανατολή, σπρωγμένη από τρομακτικές υποσυνείδητες δυνάμεις, χιμάει κι αυτή να καταχτήσει τον κόσμο· κι η Ελλάδα, ανάμεσά τους, γεωγραφικό και ψυχικό σταυροδρόμι του κόσμου …» Νίκος Καζαντζάκης, Αναφορά στον Γκρέκο

1830 – Υπογράφεται το πρωτόκολλο της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους, το οποίο προβλέπει την πλήρη ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία της Ελλάδας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως το τελικό αποτέλεσμα της ελληνικής επανάστασης του 1821.

….στην σκιά των μεγάλων πατρώνων

Οι εκπρόσωποι των Μεγάλων Δυνάμεων αποφασίζουν για τα σύνορα του Ελληνικού κράτους

Τοιχογραφία, Αθήνα, Βουλή των Ελλήνων

Τα πρωτόκολλα της 3ης Φεβρουαρίου 1830

Στις 22 Ιανουαρίου / 3 Φεβρουαρίου 1830, η Διάσκεψη του Λονδίνου, ύστερα από αγγλική πρόταση, διακήρυξε την πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδος, με το άρθρο 1 πρωτοκόλλου που υπογράφεται από τους πληρεξουσίους της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας, Άμπερντην, Μονμορανσύ Λαβάλ και Λίβεν. Το άρθρο 1 του πρωτοκόλλου της 3ης Φεβρουαρίου 1830 όριζε: «Η Ελλάς θέλει σχηματίσει εν Κράτος ανεξάρτητον, και θέλει χαίρει όλα τα δίκαια, πολιτικά, διοικητικά και εμπορικά, τα προσπεφυκότα εις εντελή ανεξαρτησίαν».

«Τι άνθρωποι αυτοί οι Έλληνες! Δεν υπάρχουν ερωτήματα που δε θέτουν και ελάχιστα υπάρχουν στα οποία δεν έχουν απαντήσει. Κι όταν δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν, μιλούν για την ομιλία, αν δεν έχουν τίποτε άλλο να σκεφτούν, σκέφτονται για τη σκέψη». Ρος Λέκι, Αννίβας ο Καρχηδόνιος

Η Λεμουρία φημίζεται για τα σπήλαια της τις σπηλιές της. Εκεί βρήκαν καταφύγιο οι τροφοσυλλέκτες και οι πρώτες ανθρωπίδες. Ήταν η ιερή φάτνη τους μαζί με τα ζώα τους, τους βοσκούς και τα πρόβατα τους μέχρι που ήρθαν οι Μάγοι με τα Δώρα της Ατλαντίδας. Οι Λεμούριοι ήταν πολύ ευσεβείς άνθρωποι, πίστευαν στο Θεό Αφέντη τους και τον προσκυνούσαν συνεχώς επί 7 ημέρες, συμφώνως με την μέτρηση τους, από εκεί μας έμεινε και η εβδομάδα. Πολλές φορές επιδίδονταν και στον κανιβαλισμό, συνήθεια που διατήρησαν μέχρι των ημερών μας πολύ συγγενικοί λαοί τους και απαντάται και σε θρησκευτικά σλόγκαν σημερινής εποχής σε ανάμνηση του θρησκευτικού τότε γεγονότοτος.

Η Ατλαντίδα φημίζεται για την τεχνολογία της και τους γαλαζοφορεμένους βασιλιάδες της. Ήταν 10, όπως οι δέκα μήνες αργότερα προστέθηκαν και οι δύο και έγιναν 12 μήνες και 12 ζώδια.

Η αγία τριαδική κυβέρνηση ήταν μοιρασμένη στα τρία αδέρφια. Ο Ποσειδώνας είχε τη θρησκεία, ο Ζευς είχε την κοσμική εξουσία και έδινε το σκήπτρο στους βασιλιάδες και ο Πλούτωνας είχε την υπόγεια Στοά Μασονία ,αυτός και αυτή η Περσεφόνη με τα κρυμμένα μυστήρια, από τα Βαβυλωνιακά Καμπαλιστικά Αιγυπτιακά Ιουδαϊκά τα Καβείρια και τα Ελευσίνια.

Τα σπήλαια άρχισαν να λιγοστεύουν κατά τη διάρκεια της Ατλαντίδας και άρχισε να αναπτύσσεται το Άστυ, η πόλις δηλαδή και οι πολιτείες. Έχουμε έντονη την αστικοποίηση που γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη την Εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας Α και Β και μετέπειτα φτάσαμε μέχρι το αδιαχώρητο των πόλεων του σύγχρονου Matrix.

Ήταν πολύ δύσκολο να δραπετεύσεις από τα Κυκλώπεια Σπήλαια της Λεμουρίας με τα Κυκλώπεια Τείχη τότε, για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι είναι όπως περιγράφεται γλαφυρά στα Έπη τα Ομηρικά:

Πρώτον, δεν μπορούσες να σκοτώσεις τον Κύκλωπα, ήταν υπέρμετρα πολύ δυνατός, ακόμη και να τον σκότωνες δεν θα μπορούσες να σηκώσεις την βαριά πέτρα της εισόδου γιατί τα αθέμιστα Λεμούρια κυρίαρχα όντα ήταν πάρα πολύ δυνατά και πολύ ψηλά. Δεύτερον, δεν θα μπορούσες να επιβιώσεις εύκολα φεύγοντας από αυτή τη σπηλιά, δεν είχες που να πας και έτσι καθόσουν υποτακτικά στη σπηλιά σου και το πολύ-πολύ να συμβιβαζόσουν με την δωρεά χάρη, να σε φάει τελευταίο ο Αφέντης σου και Θεός, ο οποίος απαιτούσε συνεχώς θυσίες από σένα ακόμη και τα παιδιά σου στα οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία για να δοκιμάζει ζηλότυπα τα μοναδικά συναισθήματα του για κείνον. Εμπνέοντας τον τρόμο φόβο και πλήρη υποταγή με αόριστες υποσχέσεις, τα συστατικά δηλαδή της θρησκείας.

Τα Ομηρικά Έπη είναι σύγχρονα σαφώς γραμμένα την μετα ατλαντική εποχή, αλλά έχουνε και Μνήμη από την παλαιά εποχή της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, εφόσον συνυπάρχει και η Καλυψώ η Ατλαντίδα κόρη αλλά και ο Κύκλωπας στην Οδύσσεια μέχρι που ο Οδυσσέας φτάνει στη Φαιακία.

Οι ειρηνικοί Φαίακες έχουν συγγένεια με τον Ποσειδώνα αλλά έχουν διαχωρίσει και τη θέση τους σε κόκκινη από γαλάζια γραμμή. Έχουνε εξελιγμένη Πολιτεία, έχουνε βουλή συμβούλιο, ακούνε τον λαό καθόλου διαφθορά, είναι μία ιδανική Πολιτεία, έχουν ψυχαγωγία αλλά είναι απομονωμένοι και φυσικά δοκιμάζουν και την οργή του Πασιφιστή Ποσειδώνα επειδή βοηθάνε τον Οδυσσέα να φτάσει στην πατρίδα του.

Η Φαιακία είναι όχι μόνο το μεταβατικό στάδιο της Λεμουρίας στην Ατλαντίδα που οραματίστηκε απελευθερωτικά ο όμηρος ποιητής των Ελλήνων, αλλά είναι και μία μελλοντική Πολιτεία πού αντιστοιχεί στον Άθλο του Ηρακλή με το Ελάφι την Αρτέμιδος ,και την Ελλάδα Υδροχόο σε παγκόσμια ηγεσία.

Η θεοσοφία και η Αλικη Μπεϊλη δεν αντιστοιχεί την Έλαφο στον Υδροχόο και αυτό γιατί έχει μία άλλη ερμηνεία και εκδοχή που συμβαδίζει με την Θιβετιανή γραμμή του Ανατολικού Δράκοντα.

Αντιστοιχεί το Ελάφι της Αρτέμιδος στο ζώδιο του Καρκίνου ,ένα ζώδιο του νερού με σύμβολο ένα οστρακοειδές αρθρόποδο που κινείται πολύ αργά και πλάγια. Τι σχέση μπορεί να έχει με ένα ζώο που τρέχει ευθεία ελεύθερα και την ταχύτητα του ανέμου στα δάση με ένα ζώδιο του νερού;

Ο μόνος λόγος που η Μπέιλι αντιστοιχεί την Έλαφο στο ζώδιο του Καρκίνου είναι γιατί να θέλει να κλείσει την ανθρωπότητα στη σπηλιά του Κύκλωπα της Λεμουρίας παρέα με την Λερναία Ύδρα εκεί που πραγματικά αντιστοιχεί, στο ζώδιο του Καρκίνου και τόσες κεφαλές συμβούλια και οργανισμούς δημιουργεί. Αμετανόητοι μιας απάνθρωπης εποχής, νοσταλγοί.

Το Ελάφι όμως το ελευθερώνει ο Ηρακλής και η όμηρος Ελλάς Άρτεμις με ταχύτητες μεγάλες εγκαινιάζει την καινοφανή του Ανθρώπου Εποχή, με της Ελευθερίας, την Ιαχή.

. Αέρα….. σε Άνεμο Αλλαγής. Απροσκύνητα και από την Αρχή

Το Σημείο της Αντίληψης Και Νοημοσύνης της Γαίας επιστρέφει στο κέντρο της ισορροπίας της Γης, του Βορά του Νότου της Δύσης και της Ανατολής στην Ελλάδα μετά από ένα μεγάλο ταξίδι 12000 χρόνων.

Σκοπεύουν με την σκέψη. Είναι  ελεύθεροι σκοπευτές στην ενεργό πλευρά του Απείρο

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΝΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αστραία

https://e-lions.blogspot.com/2022/02/e.html

Σχολιάστε