Ο Πάπας Σηθ Πάλπατιν στην Αθήνα


Θέλω να δώ τον Πάπα τον Πάπααααα……απαπαααααπαπαπα.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, δημιουργήθηκε από τον Εβραίο Σίμωνα Σίμο, (Πέτρο) μαζί με τον επίσης Εβραίο συνάδελφό τον Σαούλ (Παύλο) και μετά σου λένε ότι οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό, αδικία μεγάλη για τους Εβραίους να τους χρεώνουν το θέμα αυτό, οι οποίοι ίδρυσαν την Καθολική Εκκλησία πετραδάκι-πετραδάκι κουβαλώντας σαν τον Σίσυφο, τον αρνητή του θανάτου, πετρούλες (αυτό από την Ελληνική Μυθολογία πλευρά).
Η Καθολική Εκκλησία είναι μία μεγάλη μακριά ιστορία τρομακτική για να τρώνε όλα τα παιδιά το φαγητό τους, όλοι τους οι θρησκευτές αρχηγοί, άγαμοι και ανύμφευτοι και με άπειρα σκάνδαλα σεξουαλικά οικονομικά και τα λοιπά, διορίζουν και ανεβοκατεβάζουν αυτοκράτορες πρωθυπουργούς και προέδρους, κάποιοι όμως πήραν την εκδίκησή τους όπως ο Ναπολέων και τους αφαίρεσε μερικά από τα προνόμια αυτά.
Ο δημοκράτης πρωθυπουργός μας, θα υποδεχθεί τον θεοκράτη άνθρωπο του Θεού, τον ρατσιστή προφανώς γιατί δεν επιτρέπονται γυναίκες στο Βατικανό και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως άφυλο Πάπα Winnie , ούτε δηλαδή αρσενικό ούτε θηλυκό όπως έκανε στην συνάντηση με παιδιά της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης. Επίσης θα τον ρωτήσουν πως τα καταφέρνει με το δημογραφικό και με μόλις 800 κατοίκους, όλοι τους, άνδρες δεν ανησυχεί διόλου το ιερό κράτος αυτό.
Τι φύλο τελικά είναι ο Πάπας και τι φυλή; Ιδού η απορία η απορρητική.

Σε Α΄ Ενικό

με 3.500 αστυνομικούς φύλαξη και συνοδεία

Βατικανό: προέρχεται από το ιταλικό όνομα Vaticano, που προήλθε από τη λατινική ονομασία Vaticanus (collis), λόφος της Ρώμης, η οποία ανάγεται πιθανόν στο ρήμα vaticinor (= χρησμοδοτώ), παράγωγο της λέξης vates (= μάντης).
The word Vatican comes from Old Latin ‘vatis’ = prophetic & ‘can’ = serpent/dragon. Ο μάντης φίδι και δράκος…μια ερμηνεία

Παρ όλη τη σοφή συμβουλή «του νεαρού» προέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν να μην ταξιδεύουν οι ηλικιωμένοι εν μέσω κορωνοϊου, ο 86χρονος Ποντίφικας, ιησουίτης και φραγκισκανός ταξιδεύει αψηφώντας και την μετάλλαξη Όμικρον με αντιοικολογικά μέσα.
Ο σκοπός του ταξιδιού; Ο καημός του για τους πρόσφυγες μαζί με τον ΟΗΕ, την Ρωμαιοκαθολική Σύγκλητο.
Τον ποντίφικα του θεοκρατικού κράτους του Βατικανού θα τον υποδεχθούν οι δημοκράτες της Γ Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της χώρας καθώς και ο αξιωματικός της αντιπολίτευσης που θα συναντηθεί μαζί του τη Δευτέρα, όπως το έχει κάνει…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 414 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε