Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ


ΕΜΦΥΛΙΟΣ 1
Γιατί φθάσαμε σε αυτό το τεράστιο για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό , έγκλημα. Γιατί έζησαν οι Έλληνες αυτή την βαρβαρότητα, την ανέχεια, την εγκληματικότητα, τις καταστροφές . Γιατί γέμισε η Ελλάδα ρημάδια, αποκαΐδια, τα βουνά και οι πόλεις με κυνηγημένους, οι χαράδρες με δολοφονημένους. Νεκρά και ανάπηρα Ελληνόπουλα, οι ψυχές των παιδιών με τρομάρα μέσα από το επαίσχυντο διπλό παιδομάζωμα που τα σκόρπισαν άλλα στις ανατολικές χώρες και άλλα στην Αμερική.
Ορφάνια, φυλακές ,βασανιστήρια, ξενιτιά. Η Ελλάδα από το βάθρο της δόξας της που είχε ανέβει πολεμώντας νικηφόρα το ΄40, αποδυναμώθηκε, διασύρθηκε, απαξιώθηκε και αφέθηκε για άλλη μια φορά στο έλεος των «προστατών» της.
Διχασμός, μίσος, πόνος και η ψυχή του Έλληνα για άλλη μια φορά δεινοπαθεί σε ακραίες δοκιμασίες, ανασφάλεια, ασύδοτη εγκληματικότητα, καθεστωτική αβελτηρία, πολιτική απαξία, κυβερνητική ανυπαρξία, και εξαναγκάζεται να σκύψει πάλι το κεφάλι ανήμπορη, ταλαίπωρη. Ο Έλληνας ξανά φουκαράς, υποτελής και υπήκοος ενός κράτους προτεκτοράτου έτσι όπως τον ήθελαν οι συντελεστές αυτού του εγκλήματος, οι μόνιμοι υποχθόνιοι εχθροί του.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Κικέρων.

Η νεότερη Ελληνική ιστορία είναι σε άθλιο βαθμό διαστρεβλωμένη και πρέπει να ξαναγραφεί, για να δημιουργηθούν γονίδια αντίστασης, τα παθήματα να γίνουν μαθήματα
Να μάθουμε επιτέλους ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί μας που δεν θέλουν να σηκώσουμε κεφάλι.
Από τη στιγμή που μας ανέλαβε η Αγγλία το ΄21 και μας κυβερνούσε με την μέθοδο «διαίρει και βασίλευε», η χώρα άγεται και φέρεται σύμφωνα με τα σχέδια τους στόχους και τα συμφέροντα του αγγλοσιωνισμού και οδηγείται σε διχασμούς, εμφύλιους σπαραγμούς, ταπεινωτικές και εθνικές συμφορές. Τους κατά καιρούς εμφυλίους 1824-1825,τον εξευτελιστικό πόλεμο του 1897, το διχασμό ΄16, την Μικρασιατική καταστροφή, τον εμφύλιο του ΄40.
Αρχές του ΄41, τα Ελληνικά στρατεύματα συνεχίζουν νικηφόρα στην Ήπειρο εναντίον των Ιταλών. Οι Ιταλοί είχαν φθάσει σε αδιέξοδο και οι Γερμανοί ετοιμαζόταν να επιτεθούν στην Ελλάδα. Οι Άγγλοι προτείνουν την αποστολή ΒΕΣ (Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος) δύο μεραρχιών. Οι Έλληνες αρνήθηκαν αλλά ο βασιλιάς Γεώργιος επέμενε. Οι Άγγλοι γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτή η άφιξη των δυνάμεων του ΒΕΣ σε τίποτε δεν θα ενίσχυε την άμυνα της χώρας μας. Ήταν καθαρά πολιτική και ιμπεριαλιστική σκοπιμότητα για να διεκδικήσουν μεταπολεμικά το προτεκτοράτο Greece. O Τσόρτσιλ για να διατηρήσει το γόητρο της χώρας του έστελνε με το έτσι θέλω, στην Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία ανεπαρκείς στρατιωτικές δυνάμεις δήθεν για ενίσχυση και προστασία τους από τους Γερμανούς. Όταν τα Αμερικανικά στρατεύματα αποβιβαζόταν στην Τυνησία τον Νοέμβριο του ΄42, ο Τσόρτσιλ ήθελε να συμμετάσχει, αλλά οι Αμερικανοί δεν δεχόταν με κανέναν τρόπο. Ο Ρούσβελτ ήταν ανένδοτος. Ο Τσόρτσιλ ταπεινωμένος πρότεινε να στείλει βρετανούς να πολεμήσουν με αμερικάνικες στολές. Δεν ήταν ακόμη οι Αμερικανοί υποχείρια τους, μεταπολεμικά μεταλλάχτηκαν .
Οι Άγγλοι όπου και αν πολέμησαν έξω από την πατρίδα τους εναντίον των Γερμανών παντού νικήθηκαν, και μαζί με άλλους δημιουργούσαν προβλήματα, έφερναν ασυνεννοησία και προστριβές, και εξαιτίας τους οι συμμαχικές δυνάμεις οδηγήθηκαν σε αποτυχίες και άσκοπες θυσίες τόσο στο μέτωπο της Αφρικής όσο και σε αυτό της Ιταλίας.
Τα ίδια και χειρότερα γίνανε στην Ελλάδα. Η αλαζονεία τους η ανικανότητά τους και η ασυνεννοησία είχαν σαν αποτέλεσμα να τους πάρουν φαλάγγι οι Γερμανοί, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε εμείς με πολλές απώλειες θύματα και καταστροφές αυτή τους την αποικιοκρατική νοοτροπία.
Οι Γερμανοί λοιπόν φθάνανε στην Θεσσαλονίκη και ο Βασιλιάς Γεώργιος ετοιμαζόταν να φύγει από την χώρα αφήνοντάς την στο έλεος των επιδρομέων της. Μάλιστα δεν άφηνε να μείνει κανείς πίσω για να αναλάβει την τύχη της χώρας και των ανθρώπων της. Το χάος βέβαια επικρατούσε και πριν την φυγή του, γιατί η κατάσταση ήταν διαλυμένη και ανεξέλεγκτη. Όλα τα επιτελεία διαλυμένα, τίποτε δεν λειτουργούσε και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονταν κάτω από την πίεσή του ήταν σπασμωδικές και αλλοπρόσαλλες.
Σημειωτέον ότι εκτός από την εξουσία ήθελε να πάρει μαζί του και το χρυσάφι μέχρι τελευταίας ουγκιάς. Φθάνοντας δε στην Αίγυπτο το φερέφωνο των Άγγλων, έβγαλε διάγγελμα και καλούσε του Έλληνες να πολεμήσουν στην Μ. Ανατολή, με αποτέλεσμα πολλοί νέοι άνδρες να εγκαταλείψουν την Ελλάδα αποδυναμώνοντας την. Οι Άγγλοι είναι φανερό ότι δύο πράγματα επιδίωκαν με αυτή την κίνηση και τα κατάφεραν.
Να κατεβάσουν τον Έλληνα φαντάρο από το βάθρο της δόξας και να τον υποβιβάσουν στα μάτια της κοινής γνώμης την τιμή και την αξία της Ελλάδος. Οι μυστικές αγγλικές υπηρεσίες συνεργάζονται ύπουλα και έντεχνα με όλους, δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους, υπονομεύουν την συνοχή τους, δημιουργώντας συγκρούσεις μεταξύ τους. Έτσι αφοπλίζανε διαλύανε και εξορίζανε ολόκληρες μονάδες στην έρημο. Και δεύτερο να ξεχωρίσουν μέσα από τον διχασμό και τις διαμάχες που σπέρνανε, τις ένοπλες δυνάμεις που θα αποτελούσαν το δεξιό στρατόπεδο του εμφυλίου όταν θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.
Τους δε κουμουνιστές , εκμεταλλευόμενοι την μανία τους για εξουσία, τους χρησιμοποίησαν σαν εργαλεία για να δημιουργηθεί η ένταση, ο διχασμός και το ένα από τα δύο στρατόπεδα, το αριστερό, για να γίνει ο εμφύλιος, ενισχύοντάς το με πράκτορες, συνδέσμους, εφόδια και λίρες που έριχναν στις δυνάμεις του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.
Η επίσημη Αγγλία βέβαια υποκρινόμενη άγνοια έλεγε ότι εχθρεύεται τον κομμουνισμό και ότι ίσως να υπήρχαν κάποιοι άνθρωποί της με αριστερές αποκλίσεις. Φτηνή και μεγίστη υποκρισία, γέννημα της εσαεί αχρείας αγγλικής πολιτικής.
Έτσι το κενό της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και εξουσίας, άφησε όλους αυτούς που έκαναν αντίσταση στα βουνά στρατιωτικά ακέφαλους και πολιτικά ακάλυπτους. Η ανυπαρξία μιας θεσμικής κρατικής υπόστασης και η φλόγα των Ελλήνων να ανεβούν στα βουνά για αντίσταση, δημιούργησε στο ΚΚΕ την ευκαιρία, που την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον να προσπαθήσει να πάρει την εξουσία. Όταν οι Έλληνες κατά την διάρκεια της κατοχής έβγαιναν στα βουνά να πολεμήσουν μόνο οι άνθρωποι του ΚΚΕ ήταν εκεί οργανωμένοι και έτοιμοι να τους καθοδηγήσουν. Αυτοί οι ίδιοι δημιουργούσαν επεισόδια με τους κατακτητές για να τους δώσουν την αφορμή να κάνουν αντίποινα, καίγοντας ολόκληρα χωριά και σκοτώνοντας αμάχους. Όπως έγινε στα Καλάβρυτα. Σκότωσαν μερικούς Γερμανούς ενώ ήξεραν ότι θα υπάρξουν αντίποινα, και ενώ αυτοί καίγανε για μέρες όλα τα γύρω χωριά και σκότωναν ομαδικά τους κατοίκους, οι ίδιοι αγνάντευαν από τα γύρω βουνά ,χωρίς καμία αντίδραση στις θηριωδίες των Γερμανών..Το ίδιο έκαναν στις Μηλιές του Πηλίου, στα Κερδύλλια Σερρών, στο Μεσόβουνο Κοζάνης. Βέβαια αυτό δεν έχει καμία σχέση ούτε μειώνει τον αγώνα και τα πατριωτικά συναισθήματα όλων αυτών των νέων ανθρώπων που ανέβηκαν στο βουνό για να αντισταθούν στον κατακτητή και τιμή και δόξα για ότι έκαναν, με την τακτική και την πολιτική της ηγεσίας του ΚΚΕ.
Επίσης η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου τον Νοέμβριο του ‘42, η οποία έγινε με διαταγή του αγγλικού στρατηγείου στο Κάιρο, έγινε αφού οι Γερμανοί είχαν χάσει τον πόλεμο στην Αφρική, οπότε είχε χάσει την επιχειρησιακή της αξία. Σε τι ακριβώς λοιπόν αποσκοπούσε η καταστροφή της όπως επίσης και εκείνη τους Ασωπού που έγινε ακόμη πιο αργά, τον Ιούνιο του ΄43. Μήπως τελικά ήταν ακόμη μία σκόπιμη καταστροφή για την Ελλάδα.
Ο Κρίς Γουντχάουζ, πράκτορας των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, που βρισκόταν μονίμως στα αντάρτικα στρατηγεία και τον έκαναν ήρωα και τρανό φιλέλληνα, έπαιξε θαυμάσια τον ρόλο προς την πατρίδα του η οποία τον τίμησε δεόντως αφού εξυπηρέτησε τα συμφέροντά της, αλλά όχι εμείς.
Τώρα , όταν οι κατακτητές έφυγαν και οι χιλιάδες Έλληνες επέστρεφαν σπίτια τους, αν δεν ήταν δεδηλωμένοι βασιλικοί- δεξιοί και ήταν κεντρώοι ή αριστεροί τους χαρακτήριζαν συλλήβδην κομμουνιστές, τους καταδίωκαν και τους εξόντωναν. Έτσι ανέβαιναν πάλι στο βουνό ενισχύοντας τον ΕΛΑΣ και συγκροτώντας το 2ο αντάρτικο. Αυτό ήταν το μέγα λάθος της ακροδεξιάς που καθοδηγούνταν φυσικά από Άγγλους πράκτορες για να χωριστεί η Χώρα όλο και πιο βαθειά σε δύο στρατόπεδα. Και όσο πιο βαθύς ήταν ο διχασμός, τόσο πιο καταστροφικός για την Ελλάδα θα ήταν ο εμφύλιος και πιο επιτυχημένο το σενάριο των Άγγλων που ήθελαν μία Ελλάδα αποδυναμωμένη, απαξιωμένη αφενός και αφετέρου την εξουδετέρωση της κεντροαριστερής παράταξης ,προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιστροφή του Γεωργίου ως εντολοδόχου και τοποτηρητή. Δεν ήταν τυχαία καθόλου τα συνθήματα των δύο παρατάξεων που χώριζε κάθετα στα δύο τους Έλληνες. « Όποιος μη βασιλικός κουμουνιστής, όποιος μη κομμουνιστής βασιλικός». Και ο άμαχος πληθυσμός να δεινοπαθεί από τις αυθαιρεσίες και τα εγκλήματα και των μεν και των δε και η Ελλάδα να μεταβάλλεται συνεχώς σε ερείπια να γεμίζει από ανθρώπινα ράκη, αίμα, φρίκη, θλίψη, ανέχεια και αποκαΐδια, με τους ανθρώπους της πλημμυρισμένους από μίση και πάθη.
Και κάποια βήματα που υπήρξαν για μία συμβιβαστική λύση (Διασκέψεις – Συμφωνίες Καίρου 1943, Καζέρτας 1944, Βάρκιζας 1945 ) και να βγει ο τόπος από την κόλαση του διχασμού, ο Γεώργιος και οι Άγγλοι τα χαλούσαν, γιατί δεν ήθελαν να σταματήσει η καταστροφή της Ελλάδας και η εξουδετέρωση της κεντροαριστεράς παράταξης. Και αυτό γιατί οι κεντρώοι είχαν την πλειοψηφία και ήταν τότε ο πιο προοδευτικός, ελεύθερος, ανεξάρτητος και πνευματικός κόσμος που δεν ήθελε τον Γεώργιο, ο οποίος και το ΄35 και το ΄46 ήλθε με νόθα δημοψηφίσματα και κρατιόταν στην θέση του με δικτατορίες και καθεστωτικές ανωμαλίες.
Για να μην σταματήσει ο εμφύλιος οι Άγγλοι έριξαν στην μάχη τον Ν. Ζαχαριάδη, που τον έφεραν από την Γερμανία το ΄45 με αγγλικό στρατιωτικό αεροπλάνο. Μπήκε δυναμικά στα πράγματα, έκανε πέρα τον Άρη, πήρε την ηγεσία του ΚΚΕ και κήρυξε μέχρι εσχάτων τον ένοπλο αγώνα για κατάληψη δήθεν της εξουσίας. Βέβαια το ΚΚΕ ποτέ δεν θα ομολογήσει ότι εξαπατήθηκε γιατί θα ήταν εξευτελιστικό για αυτούς. Το τέλος δε του Ζαχαριάδη είναι λίγο πολύ γνωστό, πέθανε εξόριστος στην Σιβηρία, και όλοι μιλούν για αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του. Το ίδιο έτοιμο όμως ήταν και το δεξιό στρατόπεδο με τους Άγγλους και στα δύο να μαγειρεύουν έντεχνα και ύπουλα τα σχέδια τους. Σκληρός, και λυσσαλέος ο εμφύλιος κράτησε τρία χρόνια ρήμαξε τον τόπο και τους ανθρώπους της και δεν άφησε τίποτε όρθιο, φέρνοντας την Ελλάδα στα μέτρα τους.
Και εδώ υπάρχει ένα ερώτημα, οι δικοί μας πολιτικοί αυτοί των κυβερνήσεων, που έτρεχαν κοντά στον Γεώργιο δεν είχαν αντιληφθεί τόσα χρόνια τι γινόταν εις βάρος του λαού και της χώρας, και γιατί δεν ενημέρωναν τον κόσμο και να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την καταστροφή.
Με δύο λόγια ,στον εμφύλιο οδηγηθήκαμε για να διατηρήσει η Αγγλία την χώρα μας ως προτεκτοράτο της και όχι για να μην περιέλθει στο Ανατολικό Μπλόκ.
Η Ελλάδα δεν θα εντασσόταν ποτέ εκεί γιατί έτσι είχαν αποφασίσει ο Τσόρτσιλ και ο Στάλιν παρουσία των Ιντεν και Μολότοφ, στην σύσκεψη στο Κρεμλίνο τον Οκτώβριο του ‘44.
Η εντύπωση που έδωσε σκόπιμα η βασιλευόμενη Δημοκρατία τότε, ότι ο εμφύλιος έγινε για να κρατηθεί η Ελλάδα στο δυτικό στρατόπεδο είναι τεράστιο ψέμα και μια προπαγανδιστική δικαιολογία. Γιατί απλούστατα αν δεν γινόταν ο εμφύλιος θα ανέβαινε στην εξουσία η κεντροαριστερά, θα άρχιζε η μεταπολεμική ανασυγκρότηση όπως είχε αρχίσει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, και ναι μεν θα έμενε στο Δυτικό Μπλόκ όπως είχε συμφωνηθεί , αλλά ανασυγκροτημένη, καταξιωμένη με την δόξα του νικητή και προπαντός χωρίς τοποτηρητή.
Έτσι οδηγήθηκε ο κόσμος και μοιράστηκε στην συνθήκη της Γιάλτας, με τη λήξη του 2ου παγκόσμιου πολέμου, προετοιμαζόμενος για τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. Όλη αυτή η αγγλοσιωνιστική νοοτροπία και στρατηγική μεταπολεμικά μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ με τα γνωστά μέχρι τώρα αποτελέσματα. Τα κέντρα αποφάσεων του διεθνούς σιωνισμού μετακόμισαν στην Αμερική, η οποία δασκαλεμένη και καθοδηγούμενη από αυτό το κατεστημένο άλλαξε τον παλιό της εαυτό.
Τελειώνοντας , θα ήθελα να πω σε όλους εκείνους τους Έλληνες που ενεπλάκησαν στον εμφύλιο, που πολέμησαν με την μία ή την άλλη παράταξη, που δεινοπάθησαν, έχασαν δικούς τους, καταστράφηκαν, να σηκώσουν το ανάστημά τους, να δουν καθαρά και να προσπαθήσουν να ξεχάσουν τις έχθρες, για το καλό όλων μας και του τόπου, γιατί όλοι ήμασταν θύματα των υποχθόνιων εχθρών του Ελληνισμού, και θύτες άθελά μας και εν αγνοία μας εναντίον του εαυτού μας, των δικών μας και της Πατρίδος μας.Γι’ αυτό να σταματήσουμε να γιορτάζουμε επετείους για τον εμφύλιο. Είναι ντροπή να γιορτάζουμε την καταστροφή μας.
«Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s