Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΠΑΤΡΙΔΑ 1
«ΠΑΤΡΙΔΑ» Γιώργος Σγούρδος

«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΔΙΚΟΣ
– Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες (όσοι δεν γνωρίζουν) τη μακρινή τους καταγωγή και την πραγματική τους ιστορία που αριθμεί απροσδιόριστες δεκάδες ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

– Να πάψουν να είναι Μισέλληνες (ξένοι και Έλληνες) και να υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει ιστορική συνέχεια από την πρωτοελλαδική (Μυθική εποχή) και τα κλασσικά χρόνια έως την εποχή μας.
– Για να καταγγείλω τους εξουσιαστικούς μύθους, όπως το ότι οι Έλληνες είναι Ινδοευρωπαίοι , πως τα γράμματα τα πήραν από τους Φοίνικες και τον πολιτισμό τους από κάποιους Μου και κάποιους Λεμούριους.

Έτσι μέσα από αυτό το βιβλίο νομίζω ότι δίνω απαντήσεις σε όλα τα παρακάτω ερωτηματικά, γιατί σκόπιμα του τελευταίους αιώνες πολλοί Ευρωπαίοι και κάποιοι ανθέλληνες άφησαν να αιωρούνται ιστορικές και μη αμφισβητήσιμες «αλήθειες»

-Οι Έλληνες είναι γηγενείς της Αιγαίας Γης.

-Οι Νεοέλληνες έχουν απόλυτη ιστορική συνέχεια με τους αρχαίους.
-Ο Ελληνικός λόγος διαμορφώθηκε στην Ελλάδα.
-Το δωδεκάθεο του Ολύμπου δεν είναι ειδωλολατρική θρησκεία, αλλά ερμήνευε το πνεύμα του Ενός και Μοναδικού θεού.
-Οι Έλληνες ποτέ δεν υποστήριξαν πως ο Ζευς και οι άλλοι Αθάνατοι του Ολύμπου δημιούργησαν το Σύμπαν την ζωή στη Γή.
-Η Αθάνατη Θεά Αθηνά που λάτρευαν οι αρχαίοι Έλληνες, δεν ήταν μαύρη από την Αφρική αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα.
-Ο Πλάτων, Ο Σωκράτης, Ο Αριστοτέλης και όλοι οι φιλόσοφοι ήταν Έλληνες.
-Οι Έλληνες δεν ήρθαν από τον Καύκασο ούτε από την Ινδία.
-Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι γηγενής και φώτισε τους λαούς της γής.
-Τα γράμματα δεν είναι Φοινικικά. Επί πλέον οι αρχαίοι Φοίνικες Έλληνες ήταν. Είχαν γλώσσα, πολιτισμό και ονόματα Ελληνικά και λάτρευαν τους ίδιους θεούς.
Και επειδή ο μισελληνισμός πηγάζει από το σύμπλεγμα της κατωτερότητας των μη Ελλήνων, έχουμε πολλά βιβλία, ανθελληνικών ή παραπλανητικών εκδόσεων που κυκλοφορούν, αμερικάνικα και ευρωπαϊκά , όπως¨
-Οι Έλληνες ήρθαν από αλλού, αλλά ποτέ δεν διευκρινίζουν από πού.
-Οι Άτλαντες δεν ήταν Έλληνες, αλλά πρόγονοι των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, υπάρχει όμως μια μικρή καθοριστική λεπτομέρεια. Δεν υπήρχαν τότε έθνη σε αυτές τις χώρες.
-περί γενέσεως του κόσμου, με αρχή το 5.508 από κτίσεως κόσμου κατά την χριστιανική άποψη, μόνο που στην Ελληνική ιστορία έχουμε καταγραφές δεκάδων χιλιάδων χρόνων.
-Ιστορία της γραφής, με ανύπαρκτη ή λανθασμένη βιβλιογραφία, που αναφέρει ότι τα Ελληνικά γράμματα είναι Φοινικικά (και εννοούν ότι οι αρχαίοι Φοίνικες δεν ήταν Έλληνες).
-Παγκόσμια ιστορία του πολιτισμού με ελάχιστες αναφορές στην κλασσική Ελλάδα και εκτεταμένες ,μεθοδευμένες αναλύσεις πολιτισμών της Δύσης και της Ανατολής.
-Ιστορία των θρησκειών που δεν κάνει καμιά αναφορά στον Ορφέα και τα ορφικά, την πρώτη μονοθεϊστική θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων σε εποχή 13.000 Π.Ε. (¨όπου Π.Ε σημαίνει πριν της εποχής μας).
-Λεμουρία, μία προϊστορική ανύπαρκτη Ήπειρος στον Ειρηνικό που έδωσε τον πολιτισμό της στους Άτλαντες και αυτοί στους Έλληνες (Μεγάλη φαντασία κάποιων)
-Ιστορία της αρχιτεκτονικής, όπου λείπει ο Ικτίνος και ο Παρθενώνας.
-Ιστορία της Γλυπτικής, χωρίς τον Πραξιτέλη.
-Εφευρέσεις και ανακαλύψεις, ενώ ο Αρχιμήδης 2.250 χρόνια πριν έκαιγε τα πλοία των Καρχηδόνιων με Ηλιακά κάτοπτρα, ακτίνες λέιζερ και άλλοι Έλληνες κατασκεύαζαν υπολογιστές για την ναυτιλία σαν εκείνο των Αντικυθήρων.
-ιστορία της Αστρονομίας, χωρίς αναφορές στην Ελλάδα, που χιλιάδες χρόνια πριν οι Έλληνες μελέτησαν το σύμπαν και έδωσαν τα ονόματα στα ουράνια σώματα Ευρωπαίοι δεν γνώριζαν 500 χρόνια πριν ότι η γη κινείται, αν και τους το βεβαίωνε ο Κοπέρνικος,που είχε διαβάσει τα συγγράμματα του Αρίσταρχου του Σάμιου.
-Παγκόσμιες ιστορίες της λογοτεχνίας, που αρχίζουν σκόπιμα από το μεσαίωνα για να μην αναφέρουν τον Όμηρο, τον Ησίοδο, τον Πλάτωνα. Υπάρχουν χιλιάδες εκδόσεις που αποκρύπτουν την Ελληνική διανόηση που γέννησε και φώτισε τον παγκόσμιο πολιτισμό.
Πώς να μην κάνεις την σκέψη ότι όλοι αυτοί οι Ελληνες –μισέλληνες που γεννήθηκαν στον Αιγαίο χώρο εξυπηρετούν συμφέροντα των γνωστών-αγνώστων εχθρών του Ελληνισμού και κάνουν τα πάντα για να δυσφημίσουν την Ελλάδα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία αρχαιολογικά ευρήματα και τα επιστημονικά πορίσματα, ο άνθρωπος εμφανίστηκε στην Γη 20.000.000 χρόνια προ εποχής μας.

Η γραπτή ιστορία των Ελλήνων ξεκινά από 5.000 χρόνια Π.Ε. Ανεπίσημα όμως, έχουμε ευρήματα με συμβολικές απεικονήσεις ή άλλες γραμμικές γραφές πάνω από 40.000 χρόνια. Η Ελληνική παράδοση ξεπερνά τις 100.000 χρόνια Π.Ε. Στον Ελλαδικό χώρο τα παλαιοντολογικά ευρήματα ανθρώπινης δραστηριότητας φτάνουν τα 10.000.000 χρόνια. Για παράδειγμα το απολιθωμένο κρανίο του αρχανθρώπου στο Σπήλαιο των Πετραλώνων αγγίζει τα 740.000 χρόνια.
Οι πόλεις, Αθήνα, Θήβα, Λάρισα, Κόρινθος, Αργος, Τίρυνθα, Μυκήνες, Πυλος, φαιστός, Κνωσσός και άλλες πανάρχαιες Ελληνικές πόλεις-κράτη θα ήταν αφέλεια να πούμε ότι πως δημιουργήθηκαν 3.000-4.000 χρόνια πριν, και αυτό αποδεικνύεται από τα θεμέλια των ναών ή τα τείχη στις Ακροπόλεις, όπου φαίνονται διαφορετικές τεχνικές στην λιθοδομή (επεξεργασία και τεχνική στην εφαρμογή της πέτρας).
Επίσης οι μύθοι είναι γεγονότα που αναφέρονται σε διάφορες και απόμακρες εποχές. Πέρασαν και καταγράφησαν κατά τα ιστορικά χρόνια στην προφορική και κληροδοτήθηκαν στις επόμενες γενιές με διαφοροποιήσεις. Ολοι οι Ελληνικοί μύθοι έχουν ιστορικές και συμβολικές σημασίες, και γι΄αυτό είναι απαραίτητο να βρεθούν οι Ιεροί κώδικες της Ελληνικής προιστορίας για να φανερωθούν οι σημασίες, τα πραγματικά πρόσωπα, τα γεγονότα και η εποχή τους. Π.Χ. Ο Ηρακλής, ήταν ένας ή πολλοί με το ίδιο όνομα, γιατί το όνομα αυτό στην ουσία ήταν επίθετο που έδιναν οι αρχαίοι Ελληνες κατά εποχές σε άνδρες που διέθεταν χαρισματικό νοιύ και σωματικά προσόντα. Το ¨ονομα Μίνωας, ήταν κυβερνητικός τίτλος και αναφέρεται σε διάφορες εποχές. Ηταν το 33.000 χρόνια πριν κυβερνήνης στην Αίγυπτο, κυβερνήτης στην Αιθιοπία, φαραώ στην Αίγυπτο το 5.000 Π.Ε, αλλά και Βασιλιάς της Κρήτης στα χρόνια του Θησέα 10.000 χρόνια Π.Ε.
Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Γη που να μην έχει Σπέρμα ή Πνεύμα Ελληνικό και ο Ελληνικός πολιτισμός είναι διαδεδομένος σε κάθε άκρη του κόσμου. Οι Έλληνες έχουν μεγάλα ελαττώματα και μεγάλα προτερήματα. Είναι καιρός να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνάμεις και δυνατότητες μας με ευφυή στρατηγική και μεθοδική οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Η νέα χιλιετία είναι η εποχή των Ελλήνων!!!

Advertisements

6 thoughts on “Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 1. 30.000.000 ΧΡΟΝΙΑ. Πλανήτης Γη Από αλλεπάλληλες τεκτονικές και μορφολογικές αλλαγές αναδύθηκε η ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ. Συμπαγής μάζα ύλης που απλωνόταν από το Ιόνιο έως την Μ.Ασία, και Αίγυπτο, με ποταμούς, λίμνες και νησίδες.
  25.000.000 ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ . Εμφανίζεται ο άνθρωπος στην Αιγαία Γή. Έως σήμερα στον Ελλαδικό χώρο υπάρχει το αρχαιότερο εύρημα απολιθωμένου ανθρώπου.
  12.000.000 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Μάνης βρέθηκαν εργαλεία από χαλαζία που χρησιμοποιούσαν άνθρωποι για τις καθημερινές τους χρήσεις.

  11.000.000 ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Στα Τρίγλια, βρέθηκε απολιθωμένη κνήμη ανθρώπου και είναι το αρχαιότερο εύρημα σε όλο τον κόσμο. ΕΤΣΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
  5.000.000 ΑΙΓΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΟΧΩΡΟΣ. Μεγάλες τεκτονικές συμπιέσεις αναδιαρθρώνουν την Αιγαία γή. Αρχή σχηματισμού νησιών στο Αιγαίο, αρχή διαχωρισμού της Πελοποννήσου από την σημερινή Στερεά Ελλάδα.

  4.500.000 ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Στις περιοχές Πόρτο Ράφτη Αττικής όπως και στα νησιά Μήλος και Ικαρία βρέθηκαν εργαλεία που χρησιμοποιούσαν άνθρωποι τότε.
  3.000.000 ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στην Πτολεμαΐδα στο χωριό Πέρδικα βρέθηκε ελέφαντας διαμελισμένος και εργαλεία.

  1.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Στις πλαγιές του Παγγαίου όρους βρέθηκαν απολιθωμένα οστέινα εργαλεία.
  1.000.000-900.000 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. Ίχνη φωτιάς στο Σπήλαιο των Πετραλώνων. Άνθρωποι των σπηλαίων γνωρίζουν την χρήση της φωτιάς και είναι τα παλιότερα ευρήματα στη Γή.
  745.000 ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ. Απολιθωμένο κρανίο Αρχανθρώπου (όρθιου ανθρώπου) των Πετραλώνων της Χαλκιδικής. Οργανωμένες οικογενειακές ομάδες που ασχολούνται με το κυνήγι, που ζούσαν στην «Κρίνεια παγετώδη» περίοδο.

  500.000 ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ Στο Σπήλαιο Χαλιωτάτων γηγενής πολιτισμένος άνθρωπος.
  400.000 ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ Αιγαίος γηγενής νοήμων άνθρωπος (καλλιεργητής της Γής, κτηνοτρόφος, ψαράς)

 2. 250.000 ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ Λίθινος πέλεκυς κοντά στον ποταμό Αλιάκμονα.
  200.000 ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ Πνευματικός άνθρωπος
  150.000 ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ Η Ελληνική γλώσσα αναπτύσσεται σε πολλές διαλέκτους στον Ελλαδικό χώρο. Λατρεία των φυσικών φαινομένων ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΣΤΡΑΠΕΣ, ΒΡΟΝΤΕΣ κ.α
  70.000. ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ. Γεννήθηκαν οι Τιτάνες, Ωκεανός, Κοίος, Κρείας, Υπερίων,Ιαπετός, Κρόνος και οι Τιτανίδες Θεία, Ρέα, Θέμις, Μνημοσύνη, Φοίβη, Τηθύς και Διώνη. Οι Αιγαίοι έχουν διαμορφώσει οικισμούς με κοινωνικές δομές.
  Λατρεία του Ήλιου, της Ρέας και του Κρόνου. Ιαπετός κυρίαρχος στην Δύση.
  Στην Πελοπόννησο Ίναχος, Φορωνεύς, Πελασγός, Αργος, Λυκάων και Έπαφος χτίζουν μεγάλες πόλεις.
  60.000. ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ. Γεννιέται η Αφροδίτη στον αφρό της θάλασσας των Κυθήρων από το σπέρμα του Ουρανού. Εμφανίζονται οι Ερινύες, οι Νύμφες και οι Γίγαντες. Διαμόρφωση ενιαίας Ελληνικής γλώσσας με τοπικές διαλέκτους. Αρχή γενέσεως του Ελληνικού Λόγου.
  60.000. ΑΙΓΑΙΑ ΓΗ. Γεννιέται η Αφροδίτη στον αφρό της θάλασσας των Κυθήρων από το σπέρμα του Ουρανού. Εμφανίζονται οι Ερινύες, οι Νύμφες και οι Γίγαντες. Διαμόρφωση ενιαίας Ελληνικής γλώσσας με τοπικές διαλέκτους. Αρχή γενέσεως του Ελληνικού Λόγου.

 3. 45.000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ . Αρχή λατρείας των θεοτήτων του Ολύμπου. Ο Ζεύς θεωρείται ως πρώτος μεταξύ των Ολυμπίων. Η Δήμητρα ως μεγάλη μητέρα των καρπών, του σίτου και της γονιμότητας. Εξάπλωση των Ελλήνων στην βόρεια Ελληνική χερσόνησο (Αίμος), στις παραλίμνιες ολόγυρα περιοχές έως την Μ.Ασία, δυτικά έως την Ιταλική και ιβηρική χερσόνησο και τις στεριές της πρώην Μεσογείου θαλάσσης (που ήταν μία μεγάλη λίμνη με νησιώτικα συμπλέγματα. Ηρακλής ο 1ος και ο Πέλοψ ο 1ος κυρίαρχοι της Πελοποννήσου.
  45.000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ . Αρχή λατρείας των θεοτήτων του Ολύμπου. Ο Ζεύς θεωρείται ως πρώτος μεταξύ των Ολυμπίων. Η Δήμητρα ως μεγάλη μητέρα των καρπών, του σίτου και της γονιμότητας. Εξάπλωση των Ελλήνων στην βόρεια Ελληνική χερσόνησο (Αίμος), στις παραλίμνιες ολόγυρα περιοχές έως την Μ.Ασία, δυτικά έως την Ιταλική και ιβηρική χερσόνησο και τις στεριές της πρώην Μεσογείου θαλάσσης (που ήταν μία μεγάλη λίμνη με νησιώτικα συμπλέγματα. Ηρακλής ο 1ος και ο Πέλοψ ο 1ος κυρίαρχοι της Πελοποννήσου.
  31.000. ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ. Ίδρυση του Μαντείου της Δωδώνης στην Θεσσαλία στις όχθες της μεγάλης Θεσσαλικής λίμνης. Τα διαδοχικά φύλα με κοινή γλώσσα και καταγωγή (γηγενείς του Ελλαδικού χώρου) αναπτύσσουν πολιτισμό και επικρατούν διαδοχικά. Αχαιοί, Αίολες, Ίωνες, Δωριείς, Θράκες, Μυρμιδόνες κλπ.
  30.000. ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Καθιερώνονται τα Ελευσίνια Μυστήρια, αφιερωμένα στην Γαία, αργότερα στις εποχές του χρόνου και στα νεώτερα χρόνια , 14.000ΠΕ προς τιμή της Θεάς Δήμητρας και της κόρης Περσεφόνης. Στην Πελοπόννησο ο Βελλεροφόντης ο 1ος σύμφωνα με την λακωνική παράδοση είναι ο πρώτος Βασιλιάς της Νότιας Πελοποννήσου.

 4. 25.000. ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ. Κατακλυσμός του ΩΓΥΓΟΥ.
  Τα νερά που κάλυπταν το βόρειο ημισφαίριο της Γής έως τον Εύξεινο Πόντο άρχισαν να λειώνουν, ξεχύνονται στην Αιγαία Γη και κατακλύζουν και καταποντίζουν το μεγαλύτερο μέρος της. Οι Βουνοκορφές είναι τα σημερινά νησιά του πελάγους. Οι πλημμύρες δημιουργούν και άλλα ανοίγματα μεταξύ Ευρώπης-Αφρικής, τα νερά ξεχύνονται στον Ατλαντικό μέσω των Ηρακλείων Στηλών. Ο άξονας της γης , ο βόρειος μαγνητικός πόλος μετατοπίζεται. Η λίμνη «Λίβυα»
  Της Αφρικής αποστραγγίζεται και αρχίζει να δημιουργείται η έρημος Σαχάρα.
  24.000. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ. Κυρίαρχοι της Εσπερίας χώρας οι Μέδουσες. 1η δυναστεία των Λιβυκών Αμαζόνων-θυγατέρων του Άρη. Εξοντώνουν και λεηλατούν του κατοίκους της Δυτικής Αφρικής. Ο Ηρακλής ο 3ος εκστρατεύει στην Εσπερία για τα χρυσά μήλα του κήπου των Εσπερίδων και εξοντώνει πολλές από αυτές. Αργότερα ο Περσεύς τις εξολοθρεύει και καθαρίζει τον τόπο από αυτές.
  23.000. ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η πρώτη μεγάλη έκρηξη στο ηφαίστειο της Θήρας.
  22.000. ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Οι Άτλαντες (Έλληνες) κατοικούν το νησί της Ατλαντίδος και την Εσπερία Ήπειρο (Αμερική
  20.000.ΕΥΡΩΠΗ-ΑΣΙΑ. Οι Έλληνες Δραβίδες εξερευνούν και κατοικούν την Ευρώπη και την Ασία. Στην Ινδία δημιουργούν μεγάλα Ελληνικά πολιτιστικά κέντρα και θέτουν τις βάσεις του ινδικού πολιτισμού. Στην Αθήνα έχουμε τον κατακλυσμός του Κέκροπος 1ου (γηγενής βασιλιάς).
  Οι Αρκάδες λατρεύουν τον Πάνα και τον Δία και πραγματοποιούν αναίμακτες ή θυσίες ζώων στον Λύκαιον Όρος της Αρκαδίας. Οι θυσίες συνεχίστηκαν μέχρι το 1.000 μ.χ.

 5. 15.000. ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ. Οι Άτλαντες επιθυμούν να κηδεμονεύσουν την μητρόπολη της καταγωγής τους και εκστρατεύουν κατά της Ελλάδος. Κυριεύουν την Ευρώπη, την Αφρική και φθάνουν μέχρι την Ελληνική χερσόνησο. Οι Αθηναίοι μαζί με άλλους Έλληνες του μεσογειακού χώρου τους απωθούν μέχρι την σημερινή Γαλλία. Η τελική μάχη πραγματοποιείται στις πλαγιές των Πυρηναίων και επικρατούν οι Αθηναίοι. Η ήττα των Ατλάντων συνοδεύεται με την καταστροφή και καταβύθιση της Ατλαντίδος. Μέρος του στρατού των Αθηναίων παραμένει στα Πυρηναία προς απόκρουση μελλοντικής επίθεσης και σήμερα αποτελούν το λαό των Βάσκων. Υπολείμματα των Ατλάντων κατοικούν στην Ν.Δ. Γαλλία
  14.000. ΑΙΓΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Με την καταβύθιση της Ατλαντίδος αναδύεται η σημερινή έρημος Σαχάρα και έχουμε μεγάλες πλημμύρες στο χώρο της Μεσογείου και κατακλυσμούς στην Αίγυπτο. Στο όρος Ταΰγετος δημιουργούνται μεγάλα «αστεροσκοπεία» για αστρονομικές παρατηρήσεις ,οι Πυραμίδες της Λακωνίας. Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα, ο μεγαλύτερος, κράτησε εννέα μερόνυχτα. Οι πλημμύρες και οι καταστροφές σε συνδυασμό με τους σεισμούς αναδιαμόρφωσαν τον χώρο της Μεσογείου. Στον Παρνασσό, όπου υπήρχε «Μουσαίο μαντείο και βωμός του Διός», κατέφυγε ο Δευκαλίωνας,και έκανε θυσίες για την διάσωσή του .Αρχίζει μία νέα εποχή για τους Έλληνες με προπάτορες τους τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα .

 6. Υπεροχο. Πραγματικα αυτες οι γνωσσεις των Προγονων μας ουτε η ελληνικη γλωσσα σαν γλωσσαριθμος με 27 γραμματα μπορει να δικαολογηθει αλλοιως εαν δεν ειχε τοσο μεγαλη ηλικια στο βαθος χρονου . Μια ακομη αποδειξη ειναι τα βραχια της Καλαμπακας .Αν καποιος πλησιασει απο το εδαφος κατω απο τους βραχους θα δει το σκαψιμο που εκανε το νερο της τεραστιας λημνης καποτε, καθως κατεβαινε η σταθμη, καθως και αποληθωματα απο οστρακα στο βραχο. Επισης ειναι εμφανες οτι η Σαχαρα ηταν η πρωην Ερυθρα αφου ειναι γνωστη η λευκη ερημος της Αιγυπτου σκεπασμενη με τονους θαλασσινο αλατι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s